Dragi parteneri,

In contextual actual, cauzat de pandemia de COVID-19, incercam sa limitam riscul expunerii sociale atat pentru protectia dvs cat si a angajatilor nostri.
Astfel, dorim sa va informam ca puteti trimite agregatele pentru verificare/reparatie prin curierat la adresa noastra: EXPRESS DIESEL SRL, Sos. Alexandriei, nr. 199F, Sector 5, Bucuresti.

Pentru a veni in sprijinul dvs, puteti genera AWB-ul pentru colet accesand link-ul de mai jos, valoarea transportului fiind suportata de compania noastra:
FanCourier – SelfAWB

De asemenea, va reamintim ca puteti achizitiona atat produsele cat si serviciile noastre online de pe site-ul nostru iar plata acestora se poate efectua inclusiv prin card bancar.
Va asiguram de toata implicarea noastra in rezolvarea tuturor solicitarilor dvs venite pe aceasta cale.
Va suntem alaturi in aceasta perioada dificila si va dorim multa sanatate !

Express Diesel

Bucuresti

Brasov

 • Calea Bucureștiului nr.4 tronson 4
  Săcele, Judetul Brașov

 • L-V: 8:00 – 17:00

Cum te putem ajuta?

  Nume*

  Companie

  Email*

  Telefon*

  Subiect*

  Marca auto*

  Serie șasiu*

  Mesaj*


  Programarile in service se pot face in timpul programului de lucru, respectiv de Luni pana Vineri intre orele 08:30 – 17:30.
  Pentru a stabili datele exacte ale programarii in service veti fi contactat de unul dintre consultantii de service ai companiei noastre. Va rugam sa retineti faptul ca datele comunicate de catre dumneavoastra sunt strict informative si le vom respecta în masura în care programul si programarile anterioare ne permit.
  Va rugam sa va asigurati de exactitatea datelor transmise.