Livrarea Comenzilor

Dupa finalizarea comenzii, veti primi un email de confirmare a inregistrarii comenzii .

Comenzile finalizate pana in ora 12:00 vor fi procesate in aceeasi zi iar cele finalizate dupa ora 12:00 vor fi procesate in ziua urmatoare.

Expedierea produselor se face in termen de 1-2 zile lucratoare de la procesarea comenzii sau confirmarea platii in cazul optiunii de plata prin virament bancar.

Modalitati de livrare

  • Livrare prin curier :

Produsele comandate se pot livra prin curierat la adresa comunicata de dumneavoastra la inregistrarea comenzii.

Taxa de transport pe teritoriul Romaniei este de 24 lei pentru comenzi mai mici de 1.000 lei . Pentru comenzile care depasesc valoarea de 1.000 lei , transportul este gratuit.

Pentru transportul in afara Romaniei vi se va comunica costul de livrare in functie de adresa de livrare si greutatea coletului.

Dupa predarea coletului la curier, veti primi o informare cu numarul de AWB pentru a putea urmari coletul.

Va rugam sa verificati integritatea fizica a coletelor, in prezenta curierului si sa cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

  • Ridicare de la punctul de vanzare al Vanzatorului :

Puteti alege sa ridicati produsele comandate direct de la punctul nostru de vanzare din Sos.Alexandriei, nr.199F, Sector 5, Bucuresti in timpul programului de lucru de luni pana vineri intre orele 08:30-17:30.

In cazul in care ati optat pentru ridicarea produselor de la punctul nostru de vanzare, dupa finalizarea comenzii, veti primi un email de informare cu privire la data de la care va puteti prezenta pentru preluarea produselor. Va informam ca in cazul in care produsele nu sunt ridicate in termen de 48 ore de la data comunicata, comanda se anuleaza.

Pentru comenzile platite online (cu cardul online sau ordin de plata) este necesara prezentarea actului de identitate in original, pentru a va putea preda produsele. Pentru persoanele juridice este necesara si o imputernicire din partea firmei.