Tehnologia QualityScan

QualityScan by BOSCH – garantia calitatii reparatiilor efectuate de EXPRESS DIESEL SRL , centru autorizat BOSCH DIESEL CENTER

Injectoarele Common Rail şi pompele de injecţie Bosch care sunt reparate de EXPRESS DIESEL SRL – specialist Bosch Diesel , sunt marcate cu elemente speciale de identificare.

Marcarea injectoarelor Common Rail (CRI) şi pompelor de injecţie Common Rail (CP) se face cu etichete adezive , sau prin cleme in cazul injectoarelor Common Rail (CRIN) pentru camioane si utilaje.

Cu ajutorul aplicatiei QualityScan aveti posibilitatea de a primi rapid confirmarea privind calitatea reparaţiilor injectoarelor şi pompelor Common Rail Bosch.

In baza de date online sunt incluse doar componentele care au trecut cu succes testele stricte de calitate in conformitate cu specificatiile Bosch.

Calitatea reparaţiei in sistemul QualityScan implică:

  • echipamente de testare acreditate
  • metode de reparare şi verificare specifice
  • date de verificare şi piese de schimb originale Bosch
  • angajaţi instruiti in centrele de scolarizare Bosch

Prin scanarea codului de bare cu ajutorul aplicatiei QualityScan (disponibilă pe Apple Store şi pe Google Play Store) sau prin introducerea datelor de identificare de pe eticheta/clema pe site-ul oficial http://www.qualityscan.bosch-automotive.com aveti acces la :

  • afisarea clar structurata a datelor referitoare la produs : ID-ul reparatiei, data reparatiei, codul IMA –unde este cazul, si datele de contact ale specialistului diesel care a efectuat lucrarea
  • puteti avea siguranta ca au fost efectuate reparatii de calitate in conformitate cu specificatiile Bosch