Politica de retur

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare in conformitate cu prevederile  OUG nr 34/2014.

Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice.
Dreptul de retragere se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa se prezinte in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit.

In cazul in care Cumparatorul decide sa se retraga din Contract, acesta va putea solicita retragerea prin completarea online a formularului de contact cu subiectul “solicitare retur” ce se regaseste pe pagina Vanzatorului.

 In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la receptionarea produselor returnate, cu conditia ca acestea sa indeplineasca conditiile necesare pentru a fi acceptate la retur .

Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

  • pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
  • pentru Comenzile achitate cu Numerar/Op -> prin virament bancar;

Cheltuielile de returnare a produselor  vor fi suportate de catre client .

Returnarea produselor se face prin curierat la adresa Vanzatorului din Sos. Alexandriei, nr.199F, Sector 5, Bucuresti. Produsele returnate vor fi ambalate corespunzator pentru a fi protejate pe timpul transportului.

In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

  • prestarile de servicii, după receptionarea agregatelor in service sau prestarea completă a serviciilor;
  • produsele care prezinta urme de montaj, interventie, lovire, deformare, vopsire sau sudura;
  • produsele fara ambalajul original in care au fost livrate;
  • produsele care prezinta ambalajul deteriorat sau fara elemente de identificare;
  • produsele lipsite de accesoriile si componentele originale;