Echipa noastra

Bosch Diesel Center – Express Diesel – ca partener Bosch si membru al retelei de service-uri Bosch si-a construit echipa avand ca principii de baza orientarea catre client, seriozitatea si profesionalismul

  • Avem o echipa cu spirit tanar, dinamica, si cu foarte mare experienta in domeniul sistemelor de injectie diesel.

  • Tehnicienii nostri sunt scolarizati in centrele Bosch din Germania, Austria si Romania.

  • Se urmareste permanent nivelul de calificare, comunicarea si unitatea echipei pentru a raspunde cat mai prompt solicitarilor colaboratorilor nostri.

In calitate de Delphi Diesel Center , compania noastra a investit in echipamente de testare si diagnoza pentru sistemele de injectie Delphi, iar specialistii nostri au fost instruiti in centrele de scolarizare Delphi din Marea Britanie si Turcia.

De asemenea, compania noastra desfasoara activitate si in calitate de Denso Diagnostic Center, specialistii nostri fiind instruiti in utilizarea echipamentelor de diagnosticare pentru autovehiculele cu sisteme de injectie Denso.

Express Diesel pune la dispozitia clientilor cea mai buna echipa de specialisti astestati Bosch, Delphi si Denso. Acestia efectueaza lucrari tehnice de specialitate bazandu-se atat pe experienta cat sip e calificarea superioara in domeniul diesel.

Express Diesel Bucuresti

Catalina Gaman (Consilier Clienți)
Claudia Oprea (Resposabil Garanții)
Irina Grozavu (Financiar)
Bogdan Bebeselea (Consilier service)
Batuhan Cetin Guven (Consilier service)

Express Diesel Brasov

Elena Zoltan (Consilier Clienți)